AKTUALNO2021-11-04T13:13:20+01:00

Tečaj strokovne angleščine

Do you speak English But… Do you speak Business English What is business English Kaj je strokovna angleščina  Strokovna angleščina je del angleškega jezika, ki

Osnovni tečaj Pythona

Programiranje se vedno pogosteje pojavlja v našem vsakodnevnem življenju. Obdani smo s tehnologijo, ki je sprogramirana po človeških ukazih, da deluje, tako kot mora. Ker vemo, kako

Tečaj 3D modeliranja za začetnike

SOLIDWORKS TEČAJ ZA NOVE ŠTUDENTE STROJNIŠTVA Experienc3D Strojnik.si v sodelovanju s Študentsko organizacijo Fakultete za strojništvo organizira

Prijava na dogodek

Ime in priimek (zahtevano)

Datum rojstva (zahtevano)

Telefonska številka (zahtevano)

Vaš e-mail (zahtevano)

Dogodek

Status

Vpisna številka (zahtevano)

Član društva:

Splošni pogoji:
    S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da društvo Strojnik.si zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih društva Strojnik.si, ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica, lahko od društva Storjnik.si zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov, imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu, me bo društvo Strojnik.si v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.

Prijava na e-novice

Strinjam se s splošnimi pogoji

Prosimo označite Hišo.