AKTUALNO2021-02-17T18:10:26+01:00

PUB QIUZ

PRIJAVA Ti je dolgčas in pogrešaš druženja? Imaš rad izzive? Potem je naslednji dogodek ravno pravšnji za tebe!  Zberi svojo ekipo in se

Online CAM tečaj

PRIJAVA Experienc3D Strojnik.si v sodelovanju z Društvom Strojnik.si in ŠOFS organizira

Prijava na dogodek

Ime in priimek (zahtevano)

Datum rojstva (zahtevano)

Telefonska številka (zahtevano)

Vaš e-mail (zahtevano)

Dogodek

Status

Vpisna številka (zahtevano)

Član društva:

Splošni pogoji:
    S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da društvo Strojnik.si zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih društva Strojnik.si, ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica, lahko od društva Storjnik.si zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov, imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu, me bo društvo Strojnik.si v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.

Prijava na e-novice

Strinjam se s splošnimi pogoji

Prosimo označite Avto.