2. TRADICIONALNI STROJNIŠKI PIKNIK

Po dvoletnem premoru je napočil čas, da ponovno obudimo nepozabni Tradicionalni strojniški piknik! 🎊🎉🎊🎈
V petek, 8. oktobra se bo na Študentskem Kampusu od 17. ure dalje odvijal najbolj pričakovani dogodek študentske jeseni! 🥳😎😜

👉 ALL YOU CAN EAT / ALL YOU CAN DRINK 🍗🥩🥖🍅🍴
Žar mojster bo poskrbel za tople jedi z žara – najbolj priljubljene mesne dobrote kot tudi vegetarijanske jedi, za lažjo prebavo in bolj pester večer pa bosta na razpolago točeno pivo ter vino. Pijača in jedača bo na voljo do konca zalog, za katero se bomo potrudili, da je ne bo zmanjkalo!

👉 Športno – zabavni program aktivnosti 🏀🏸 🍻
Organiziran bo pester program aktivnosti, ki se bo odvijal po dnevnem redu:
17.00 predstavitve podjetij in Formule Student
18.00 hitrostno vijačenje
18.30 met trojk
19.00 vlečenje vrvi
19.30 hitrostno pitje piva
20.00 beerpong
Zmagovalce posameznih aktivnosti bodo čakale privlačne nagrade. 👑🏆

Poleg tega bo organiziran tudi srečelov, nagradne igre in izzivi, na voljo pa bo tudi namizni nogomet ter badminton. Kot se za strojniško druženje spodobi, pa ne bo manjkalo tudi najnovejše strojne opreme ter kakšen dirkalnik! 🎈🎈🎈

👉 CENA:
15 € v predprodaji 😃
20 € dva dni pred dogodkom (6. – 7. 10. 2021) 😊
25 € na dan dogodka (8. 10. 2021) 🙃
*člani Društva Strojnik.si so upravičeni do 10€ popusta 🤩
Več o društvu in članstvu si lahko preberete na https://drustvostrojnik.si/#postani-clan

👉 V ceno vstopnice je vključeno:
✅ ALL YOU CAN DRINK (točeno pivo in vino)
✅ ALL YOU CAN EAT (mesni in vegi meni na žaru)
✅ PIKNIK MAJICA (ekskluzivno samo za ta dogodek) ❗️ob nakupu vstopnice do 30. 9. 2021❗️

👉 Prodaja kart poteka prek spleta, od 13. 9. 2021 ter fizično od 1. 10. 2021 na Fakulteti za strojništvo, v pisarni 807 (nad jedilnico) oz. na stojnicah Strojnik.si. Prav tako bo nakup vstopnice mogoč na vhodu Kampusa na dan dogodka.

📌 KDAJ? Petek, 8. 10. 2021 (17.00 – 00.00)
📌 KJE? Študentski Kampus, Pivovarniška 6, 1000 Ljubljana
📌 CENA? 5€ / 15€ (člani društva / predprodaja)

🔜 Za več informacij spremljajte naš profil ali nam pišite preko zasebnega sporočila! 📥