Tutorstvo

Tutorstvo 2016-11-23T18:13:00+00:00

KAJ JE TUTORSTVO?

Tutorstvo je proces, v katerem študenti ustvarjamo študentu prijazno okolje. S pomočjo tutorskega sistema študentom svetujemo in jih usmerjamo od vpisa do zaključka študija. Tutorstvo se deli na tutorske in tutorsko demonstratorske vaje. Glavni namen je biti na voljo študentom, ki potrebujejo razne informacije o študiju ter študijskem procesu. Če so te informacije preveč specifične je namen tutorjev, da poskrbi, da informacije prispejo do strokovnjaka (profesorja) na fakulteti.

Imate problem? Kako ga rešiti?

Problem (študijske narave) -> najprej se obrnete na predstavnika letnika. Če problem ne rešite pojdite s predstavnikom letnika do ŠTUDENTSKEGA SVETA (ŠSFS – soba 802a)

Vsi ostali problemi in vprašanja se seveda tudi obrnete na predstavnika letnika ali pa pišete mail na tutorji@drustvostrojnik.si in vam bomo poskusili pomagati ali vas usmerili na pravo pot k rešitvi. [icon icon=icon-thumbs-up-alt size=14px color=#000 ]

KAJ NI TUTORSTVO?

Tutorji NE rešujemo raznih seminarskih nalog ali pišemo poročila. Ne predavamo snov ponovno (za to je priporočljivo hoditi na predavanja k profesorju) ali avditorne vaje (strokovna vprašanja vprašajte asistenta).

Kakršna koli vprašanja lahko zastavite na:

GLAVNI NASLOV TUTORJEV: tutorji@drustvostrojnik.si

Koordinator tutorjev za leto 2016/2017:

• Miha Cuznar – cuznar.miha@gmail.com (040 529 818)

Tutorji za leto 2015/2016:

• Kristina Kumer kumer.kristina@gmail.com
  • Žiga Simčič simcic.ziga@gmail.com
  • Jan Švajger rekviemd@gmail.com
  • Luka Tomšič rocklukas.lukas3@gmail.com

Tutorji za leto 2016/2017:

• Klemen Pavalec; klemen.pavalec@gmail.com
  • Kristina Kumer; kumer.kristina@gmail.com
  • Katja Klinar; klinar.katja@gmail.com
  • Jošt Vadnjal; vadnjal5@gmail.com
  • Nejc Hodnik; hodnik.nejc@gmail.com
  • ….

Naslov:

Univerza v Ljubljani

Fakulteta za strojništvo

Aškerčeva 6

Facebook stran:

ŠOFS/STROJNIK.SI – www.drustvostrojnik.si – soba 807

ŠSFS – www.http://ssfs.fs.uni-lj.si/ – pisarna 802 (Študijska dejavnost in problematika)

ŽELIMO VAM USPEŠEN ŠTUDIJ !!!