KAJ: Tečaj za voditelja čolna do 24 metrov
KJE: Fakulteta za strojništvo
CENA: 105€

PRIJAVE

Opis: Tečaj zajema predavanja osnovana na praktičnih primerih in izpit na URSP možnost udeležbe predavanja na jadrnici (mornarska dela in veščine, pomorski predpisi) v ceno vključeno: 3 x 4 šolske ure predavanj + ponovitev, literatura (on-line), navtični pribor, spletna komunikacija (U-NITE forum, Spletna stran) možnost praktičnega tečaja (podaljšan vikend jadranja pred izpitom) možnost nadaljevanja na tečaj za VHF GMDSS dodatno ponavljalno srečanje dan ali dva pred izpitom ( po potrebi) z izpitom lahko vozite vodni skuter in plovilo do dolžine 24 metrov nemejeno kubikaže!

tečaj za voditelja čolna

2016-05-08T23:46:00+00:00