Piši nam na: svetovanje@drustvostrojnik.si

interview-1018332_1920

Pozdravljeni na karierni svetovalnici društva Strojnik.si. Ta je nastala na pobudo študentov, ki želijo začeti svojo karierno pot karseda uspešno, pa ne vedo točno kako. Tukaj smo zato da vam pomagamo, saj boste na tem mestu lahko pridobili različne nasvete glede vaše karierne usmeritve, prav tako pa smo vedno na voljo za kakršnakoli vprašanja.

Življenjepis, spremno oz. motivacijsko pismo, priprava na zaposlitveni intervju, pisanje prošenj in vlog zna biti zelo kompleksna naloga – še posebno če želite na delodajalca napraviti karseda najboljši vtis.

V kolikor se vam je pri pisanju vloge, prošnje, spremnega ali motivacijskega pisma, pa tudi pri pripravi življenjepisa zataknilo ali pa le potrebujete spodbuden nasvet za začetek, pa nas lahko kontaktirate preko e-pošte, in sicer na naslov: svetovanje@drustvostrojnik.si in skupaj bomo poskrbeli, da bo vaš vstop na trg dela pravilno zastavljen in učinkovit.