SUPERIOR ENGINEERING NA 24. AVTOSALONU SLOVENIJE

Objavljeno v: NOVICE | 0

superior-engineering-avtosalon

🏁 POZOR POZOR! 🏁

Ne samo na dirkalnih stezah, Superior Enginering razvnema kri tudi na 24. AVTOSALONU SLOVENIJE, na Gospodarskem razstavišču, največjem avtosalonu v Sloveniji!

Najbolj pričakovani sejem za avtomobilske navdušence se letos odvija med 27. marcem in 2. aprilom 2017.

Za več informacij kliknite na uradni dogodek: https://www.facebook.com/events/370417276685397/

»V letu 2017 prihaja čas, da povišamo srčni utrip avtomobilske Slovenije, da ponovno zanetimo strast in Sloveniji pokažemo najlepše in najboljše, kar premore svetovna avtomobilska industrija.«, kot pravi Marjan Murn, predsednik Sekcije za motorna vozila.

Letos, pionirsko, stopamo v predstavitveno vlogo, med najboljše in najbolj zaželjene, tudi mi! 🎉

Oglejte si naše inovativne ideje sezone 2016, ki smo jih utelešili v strah in trepet vseh dirkalnikov, v našo formulo, Minko in nas povprašajte o načrtih, dogodivščinah s tekmovanj in pripravah za letošnjo sezono 2017, ko se bo za naslove največjih mednarodnih tekmovanj Formula Student, potegoval naš novi dirkalnik, Grifin, kralj ovinkov!👑

Podprite nas z obiskom! Veseli Vas bomo! 😀

Za več informacij o poteku izdelave letošnje formule nas spremljajte na:
SUPERIOR ENGINEERING: http://www.superior-engineering.si/sl/superior-engineering/
FB SUPERIOR ENGINEERING: https://www.facebook.com/superior.engineering.uni.ljubljana/
IG SUPERIOR ENGINEERING: https://www.instagram.com/superior_engineering/

Poslastice za avto-navdušence, ki so organizirane na avtosalonu:

Na tehničnem paviljonu bo vsak dan potekalo več debat s strokovnjaki z različnih področij. Med strokovnimi sogovorniki bodo tako predstavniki posameznih avtomobilskih znamk in različni neodvisni strokovnjaki.

Vodeni tematski ogledi so oblikovani po potrebah, trendih in željah novodobnega kupca avtomobila.

Strokovne razprave bodo namenjene splošni in strokovni javnosti. Izbrani strokovnjaki bodo predstavili svoja razmišljanja z različnih področji mobilnosti, ki bodo vključevala tako nove trende na področju električnih polnilnih postaj, novih ukrepov s področja prometne varnosti kot tudi oblikovanja nove dobe sobivanja avtomobila in človeka v velikih urbanih okoljih.