UCLA nudi štipendijo iz Kerže-Cheyovich sklada, ki je prednostno namenjena slovenskim študentom. Štipendija je namenjena podiplomskemu (primarno doktorskemu, lahko pa tudi že magistrskemu študiju z namenom nadaljevanja v doktorat) študiju na področju transportnih pojavov v kompleksnih sistemih, kamor sodijo naslednje discipline s področij strojništva, jedrske tehnike, kemijskega inženiringa ter fizike: prenos toplote, prenos snovi in mehanika tekočin.

Več informacij ->    [btn text=”TUKAJ” tcolor=#FFF bcolor=#FF0000 thovercolor=#CDCDCD link=”http://www.sklad-kadri.si/si/razpisi-in-objave/naslovnica/novica/n/stipendija-kerze-sklada-za-podiplomski-studij-na-ucla-s-studijskim-letom-201718/” target=”_blank”]

logo javni sklad2

2016-11-07T21:42:06+00:00

Strojniški portal je namenjen vsem, ki se izobražujejo ali so se izobraževali na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani. Tukaj na enem mestu najdete vse pomembne informacije, ki jih sodobni strojni inženir potrebuje. Na pregled so zadnje novosti iz sveta tehnologije, ponujene nove REDNE zaposlitvene priložnosti, ki se trenutno iščejo v Sloveniji, kot tudi študentsko delo izključno samo iz strojniške smeri.