Kaj je Slovenian Case Challenge?

Osnovni namen tekmovanja Slovenian Case Challenge je organizacija tekmovanja študentov v reševanju poslovnih problemov podjetij ter spodbujanje sodelovanja med visokim šolstvom in gospodarstvom. Gre za projekt neprofitne narave, katerega glavna korist je študentom ponuditi možnost pridobitve praktičnih znanj preko reševanja realnih izzivov, ki jih izdajo podjetja. Sodelujočim podjetjem pa sodelovanje pri projektu omogoča pridobitev kvalitetnih rešitev študentov, katere lahko uporabijo pri svojem poslovanju.

Projekt Slovenian Case Challenge 2016 se bo izvajal že drugič, v prvem letu so pri projektu sodelovala podjetja Petrol d.d., Ljubljana, Mercator d.d. in Danfoss Trata, d.o.o. Tekmovanja se je udeležilo preko 250 študentov v 100 skupinah, skupaj pa je bilo podjetjem podanih preko 1000 strani rešenih izzivov.

 

PRIJAVA

SCC-LOGO-16-01-300x196

 

Uradna stran: http://www.casechallenge.si/

FB : https://www.facebook.com/casechallengeslovenia/?ref=bookmarks&__mref=message_bubble

 

 

2018-05-31T12:58:20+00:00

Strojniški portal je namenjen vsem, ki se izobražujejo ali so se izobraževali na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani. Tukaj na enem mestu najdete vse pomembne informacije, ki jih sodobni strojni inženir potrebuje. Na pregled so zadnje novosti iz sveta tehnologije, ponujene nove REDNE zaposlitvene priložnosti, ki se trenutno iščejo v Sloveniji, kot tudi študentsko delo izključno samo iz strojniške smeri.