Kaj je Slovenian Case Challenge?

Osnovni namen tekmovanja Slovenian Case Challenge je organizacija tekmovanja študentov v reševanju poslovnih problemov podjetij ter spodbujanje sodelovanja med visokim šolstvom in gospodarstvom. Gre za projekt neprofitne narave, katerega glavna korist je študentom ponuditi možnost pridobitve praktičnih znanj preko reševanja realnih izzivov, ki jih izdajo podjetja. Sodelujočim podjetjem pa sodelovanje pri projektu omogoča pridobitev kvalitetnih rešitev študentov, katere lahko uporabijo pri svojem poslovanju.

Projekt Slovenian Case Challenge 2016 se bo izvajal že drugič, v prvem letu so pri projektu sodelovala podjetja Petrol d.d., Ljubljana, Mercator d.d. in Danfoss Trata, d.o.o. Tekmovanja se je udeležilo preko 250 študentov v 100 skupinah, skupaj pa je bilo podjetjem podanih preko 1000 strani rešenih izzivov.

PRIJAVA

SCC-LOGO-16-01-300x196

Uradna stran: http://www.casechallenge.si/

FB : https://www.facebook.com/casechallengeslovenia/?ref=bookmarks&__mref=message_bubble