Slovensko-nemška gospodarska zbornica letos ponovno organizira strokovni simpozij na področju obnovljivih virov energije, in sicer pod naslovom

Obnovljivi viri energije: pridobivanje energije iz biomase in bioplina,
ki bo potekal 15. novembra od 8:30 do 15:30 v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons.

Vabimo vas, da se nam na simpoziju pridružite in spoznate najnovejše trende in projekte na področju biomase in bioplina tako v Sloveniji kot tudi v Nemčiji. Prav tako lahko prisluhnete uspešnim nemškim podjetjem ter na tak način pridobite nova strokovna znanja.

Predstavitve dobrih praks, novosti ter okrogle mize so osrednji del simpozija, kjer se bomo dotaknili različnih tem s področja obnovljivih virov energije, zlasti glede pridobivanja energije iz biomase in bioplina.
Kdaj?
Torek, 15.11.2015
Kje?
Hotel Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, Pot za Brdom 4, Ljubljana
Kotizacija?
Prireditev je brezplačna.

Več si lahko preberete: [btn text=”TUKAJ” tcolor=#FFF bcolor=#FF0000 thovercolor=#CDCDCD link=”http://slowenien.ahk.de/sl/details/events/simpozij-obnovljivi-viri-energije-pridobivanje-energije-iz-biomase-in-bioplina/?no_cache=1&cHash=487e1fffaa44a48dff40364605755dec” target=”_blank”]

2018-05-31T12:56:55+00:00

Strojniški portal je namenjen vsem, ki se izobražujejo ali so se izobraževali na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani. Tukaj na enem mestu najdete vse pomembne informacije, ki jih sodobni strojni inženir potrebuje. Na pregled so zadnje novosti iz sveta tehnologije, ponujene nove REDNE zaposlitvene priložnosti, ki se trenutno iščejo v Sloveniji, kot tudi študentsko delo izključno samo iz strojniške smeri.