Si želiš izdelovati rakete? Pridruži se Spacelinku.

Inštitut Spacelink je raziskovalni inštitut, ki smo ga ustanovili študenti Univerze v Ljubljani. Ukvarjamo se z razvojem raketne tehnologije, naša vizija je izstreliti raketo do roba atmosfere (100 km) in nato nadaljevati na področju prevoza majhnih satelitov.

Z julijem začenjamo z razvojem nove rakete, zato vabimo k sodelovanju sposobne, zanesljive in samoiniciativne študente. Delo obsega več področij, od izdelave ogrodja rakete, lansirnih ramp, pristajalnih sistemov, do nekaterih pogonskih elementov rakete.

Za več informacij piši na e-mail:nik.mohorko@spacelink.si.

V Spacelinku vsi delamo prostovoljno.Stella_1-SCALED

2018-06-01T12:00:55+00:00