REDNA ZAPOSLITEV 2018-05-09T10:12:37+00:00

Prodajnik za področje okovja (m/ž) || Plača 1500-1800 EUR || Ljubljana

Okvirna plača: 1300-1500 eur (Neto) Lokacija: Ljubljana Za mednarodno usmerjeno podjetje z nekaj desetletno tradicijo in usmeritvijo k zadovoljitvi potreb najbolj zahtevnih uporabnikov po kakovostnih in funkcionalnih izdelkih, narejenih iz kovinskih materialov, ter ambicijo po še bolj prodornem nastopu na trgu avtomobilske industrije, iščemo kadrovske okrepitve. Naloge in obveznosti - prodaja na evropskih tržiščih, - spremljanje razvojnih trendov v branži, - doseganje ciljne prodajne realizacije, - analiza tržišča in

Napredni inženir kakovosti (m/ž) – Danfoss

Naš naročnik je Danfoss, danes vodilno mednarodno, uspešno razvojno, proizvodno in prodajno podjetje na področju izdelkov in aplikacij za zagotavljanje energetske varčnosti, ki ponuja rešitve za učinkovito spopadanje s podnebnimi spremembami. Je eden vodilnih dobavitelj številnih naprednih komponent in sistemov za ogrevanje, ki zagotavljajo udobje in energetsko učinkovitost v stanovanjskih in poslovnih stavbah, kakor tudi izboljšano delovanje ogrevanja v omrežjih daljinske energetike (District Energy/DEN). [btn text="VEČ O ZAPOSLITVI" border="1px" borderradius="3px"

Tehnolog (m/ž) – Steklarna Hrastnik

Za našega naročnika, Steklarno Hrastnik, podjetje, ki že več kot 150 let izdeluje vrhunske steklarske izdelke iščemo tehnologa za proizvodni proces. [btn text="VEČ O ZAPOSLITVI" border="1px" borderradius="3px" link="https://www.competo.jobs/project/2432" tcolor="#ffffff" bcolor="#dd3333" bordercolor="#000000" thovercolor="#ffffff" target="true"] Naloge in obveznosti - načrtovanje izboljšav v proizvodnem procesu - sodelovanje pri razvoju izdelkov in orodij - uvajanje novih izdelkov v proizvodni proces - priprava tehnološke dokumentacije in navodil - sodelovanje pri novih investicijah - občasne službene

2303, 2017

Junior tehnični prodajni svetovalec z dvoletnim uvajanjem v Nemčiji (m/ž)

Naš naročnik je mednarodno podjetje, z dvema sedežema, v Sloveniji in v Nemčiji. Tim vrhunskih razvojnikov je patentiral nov izdelek s področja visokozmogljivostnih izolativnih materialov uporabnih v avtoindustriji, beli tehniki, gradbeništvu in na številnih drugih področjih. Podjetje gradi novo proizvodno enoto v Sloveniji. Ker je sedež večjega dela potencialnih kupcev v Nemčiji in zahodni Evropi, iščemo osebo, ki bo kot junior tehnični prodajni svetovalec opravila dve leti trajajoče začetno uvajanje

1603, 2017

Išče se tehnolog

Naš naročnik je uspešno slovensko proizvodno podjetje, ki je zelo vpeto v mednarodno okolje. Zaradi povečanega obsega dela in dobrega poslovanja, v svoje vrste vabijo tehnologa. Naloge: - priprava podatkov za izdelavo kalkulacij, ponudb, - organiziranje usklajevanja z naročniki, dobavitelji, - sodelovanje pri pripravi ničelne serije, - priprava študij in proučevanje ustreznosti surovin in materialov, - snovanje in razvoj optimalne tehnološke ravni, - sodelovanje in nadziranje uvajanja nove tehnologije, -

1702, 2017

Podjetje CARTHAGO išče nove strokovnjake

Tehnolog (m/ž) Za nemško družbo Carthago, priznanega proizvajalca avtodomov, iščemo tri tehnologe: tehnologa za optimizacijo delovnih procesov, plansko službo in študij dela in časa. Naloge: - delo v razvojni projektni skupini, - izdelava tehniško-tehnološke dokumentacije, - strokovna asistenca pri optimizaciji dela v proizvodnji, - spremljanje proizvodov v proizvodnem procesu, - sodelovanje pri pripravi medfaznih in končnih poročil razvojnih projektov, - sodelovanje pri inoviranju tehnoloških postopkov in načrtovanju investicij. Optimizacija delovnih