V decembru 2017 smo si na Hrvaškem ogledali podjetje Rimac Automobili in Greyp Bikes, ki sta enih vodilnih podjetji v izdelavi električnih vozil v svetovnem merilu. Spoznali smo se s celotno proizvodnjo in sestavom vozil. V obratu Rimac-a smo videli CNC stroje, specialne peči za izdelke iz ogljikovih vlaken, stiskalnico, prostore za varjenje in barvanje karoserije. Pokazali so nam tudi, kako poteka integriranje baterij v vozilo. Peljali so nas še v muzej, kjer hranijo številne nagrade in celotno zgodovino podjetja. V živo smo lahko videli tudi Concept One, ki je eden najhitrejših električnih avtov na svetu. V hčerinskem podjetju Greyp so nam pokazali, kako poteka sestav električnih motorjev.

Rezultat iskanja slik za rimac concept one

Concept One

Rezultat iskanja slik za greyp bikes

Greyp G12S