O nas  Ekipa  Kontakt  Sodelujemo

Pozdravljeni,

Za vse, ki se izobražujete na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani boste našli tudi majhne nasvete in aktualne zapiske za lažje opravljanje izpitnih obveznosti, ter navsezadnje informacije o različnih dodatnih izobraževalnih tečajih, kjer si boste lahko pridobili dodatne strokovne certifikate za povečanje vaših kompetenc pri kasnejšemu iskanju zaposlitev.

Člani društva Strojnik.si delujemo z vizijo, da lahko vedno ponudimo nekaj novega vsem tistim, ki jim strojništvo pomeni način življenja. Kaj to pomeni? Enostavno, del našega delovanja je lahko vsak izmed vas. Vedno smo pripravljeni in odprti za vaše predloge, mnenja, želje in negativne kritike, kot tudi pohvale. Na ta način bo tudi naše delovanje boljše. Vsakdo je lahko naš t. i. projektni sodelavec, ki skupaj z nami oblikuje zgodbo o uspehu, ki jo vidite pred seboj.

Hvala, ker z vašo pomočjo ustvarjamo in krojimo nov jutri.

DRUŠTVO STROJNIK.SI