Internetni Freelancing FS

Objavljeno v: DOGODKI | 0

Ali veste, da je iskanje prve zaposlitve daljše od enega leta in da je zadovoljstvo na delovnem mestu v Sloveniji na samem dnu evropskega poprečja? Da je povprečna plača v Sloveniji več kot pol manjša od evropskega povprečja in da Slovenci zamenjamo najmanj služb v Evropi? Ter da v obdobju globalizacije, ko je prvič v zgodovini možno izjemo hitro priti do neslutenih uspehov (ne samo finančnih), nimate pravega znanja in orodij, da dosežete to,kar goboko v sebi čutite, da zmorete in vam pripada?
Gre za izredno hitro rastoči svetovni trg freelancerjev, ki jih čedalje več najemajo tako velike korporacije kot tudi mala zasebna podjetja. Pričakovati je, da bo v Veliki Britaniji do leta 2018 več kot polovica zaposlitev tovrstnih. Gre za disruptiven model svetovnega trga delovne sile, kjer povpraševanje obstaja za popolnoma vse!

Seminar bo trajal cca 3 ure (180min)…Seminar bo vodil Luka Pitamic

Le na ta način je danes možno začeti sanjsko službo brez začetnega kapitala in z osebno svobodo. Ta način je še posebej primeren za študente, tiste ki radi potujejo po svetu, in tiste, ki bi radi še nekaj dodatnega zaslužili – delamo lahko namreč kadar koli nam ustreza in ravno toliko, kot nam ustreza. V praksi to izgleda tako, kot da bi imeli svoje podjetje, a popolnoma brez stroškov, brez obveznosti in brez davkov.

Popolnoma legalno!

Se sliši mamljivo?

Sedaj je trenutek – okno priložnosti se zapira. Na koncu predavanja vam bo popolnoma jasno: katero svojo spretnost, znanje ali talent lahko najhitreje začnete tržiti za denar. Če mislite, da tega nimate – še boljše! kje točno najti sistematizirane strnjene tutoriale za najbolj iskane storitve katera so najbolj iskane storitve kje najdete podjetja in posameznike, ki imajo pripravljen denar in potrebujejo takojšnjo rešitev problema in neučakano čakajo prav vas kako se sitematično lotite tega, vašega najpomembnejšega projekta, da ne trpijo druge aktivnosti – šola, žurke, partner,… katere so največje pasti, v katere pade skoraj vsak, ko se tega loti kako z nekaj odličnimi triki pohekate sistem, da že na začetku močno izstopate od svojih konkurentov (samo ta del predavanja je v ZDA vreden več kot 1000 EUR) kako si naredite preprost, a najbolj učinkovit 3-mesečni in 6-mesečni načrt kako operirate z zasluženim denarjem.

Luka Pitamic je bio-heker, serijski podjetnik, umetnik, športnik in diplomiran profesor fizike. Med drugim v okviru ameriske akademije Stopstr Academy® vodi mednarodni klub freelancerjev. Njegov pristop k reševanju izzivov je vedno hekerski, kar pomeni, da na drugačen, inovativen način, “po desni” pelje mimo vseh do zastavljenega cilja. V tem primeru vam pokaže, kako v najkrajšem možnem času ter z najmanj muke zaslužiti kar največ denarja – zelo preprosto. Po prepričanju Luke Pitamica je vse, kar v življenju potrebujete, ena sama prava informacija, en pravi vir, en pravi posel! Pomislite, kaj lahko takšna sprememba pomeni za vas – ne samo finančno, ampak tudi iz vidika osebnostnega razvoja, samorealizacije, samozavesti in še česa.

Se vidimo!

freelancing