Študenti Fakultete za strojništvo v Ljubljani in Fakultete za strojništvo v Mariboru ste vabljeni, da 7. junija 2016 v Kongresnem centru hotela Slovenija obiščete številne zanimive predstavitve strokovnih prispevkov iz industrije v več sekcijah. Udeležba je brezplačna za prvih 50. študentov.

Vabljeni tudi študentje drugih fakultet in visokih šol – več informacij boste dobili v referatu fakultete.

irt-1

Fakulteti sta zakupili omejeno število mest za udeležence, zato vas naprošamo, da se čimprej prijavite in rezervirate sedež na avtobusu in v kongresni dvorani.

Vsi prijavljeni študenti brezplačno prejmete:
– gradivo in CD zbornika dogodka
– prosto udeležbo na vseh predstavitvah
– avtobusni prevoz iz Ljubljane oz. Maribora v Portorož in nazaj
– bon za kosilo

Odhod avtobusa izpred Fakultete za strojništvo v Ljubljani bo 7. junija ob 7.00, izpred Fakultete za strojništvo v Mariboru pa ob 6.00 uri.

Za kakrkšne koli dodatne informacije lahko pokličete tudi na 041 797 158,
organizatorja IFIRT g. Darkota Švetka ali na mail: darko.svetak@forum-irt.si

Prijavite se lahko do 31. maja. Pohitite s prijavami, saj je število prostih mest omejeno.

PRIJAVA!!!

irt-3