Eurotour 2016

Objavljeno v: DOGODKI | 0

Sekcija študentov strojništva – DSI MB, Študentski svet Fakultete za strojništvo Univerze v Mariboru in Društvo Strojnik.si organizirata 8-dnevno mednarodno  strokovno ekskurzijo EUROTOUR 2016 od 16. marca – 23. marca 2016!

PRIJAVE

Cena celotnega aranžmaje s prevozom, spanjem z zajtrki in vsemi ogledi je 380€.

Vljudno vabljeni tudi kolegi iz drugih fakultet!

Na letošnjem Eurotouru nas bo pot vodila preko Avstrije in Nemčije. Na tej poti se bomo ustavili v mestih Linz, Salzburg, München, Stuttgart, Frankfurt am Main, Bamberg, Regensburg, in Dingolfing.

Vabljeni tudi kolegi iz Univerze v Ljubljani, saj je to priložnost da se podružimo ob kvalitetnih ogledih in programu.

Program ekskurzije:
Pot nam bo letos ponudila ogled podjetji Voestalpine in Öswag v Linzu, prvo noč bomo tudi prespali v Salzburgu. Drugi dan se bomo, na poti proti glavnemu mestu Bavarske-Münchu, ustavili v DLR – nemški vesoljski agenciji, ki velja za evropsko Naso. Še isti dan sledi ogled proizvodnje podvozij za tovorna vozila MAN. Naslednji dve nočitvi bosta v Münchu. rugi dan v Münchu bomo izkoristili za ogled pivovarne Erdinger, kjer sledi tudi degustacija. Nato nas bo pot vodila v Stuttgart, kjer imamo na sporedu ogled muzejev Mercedes-Benz in Porsche. Tam bomo tudi prespali.

Naslednji dan gremo v Frankfurt am Main in zato ker je nedelja, ta dan nimamo ogledov podjetij, si bomo pa skupaj ogledali mesto in njegove znamenitosti. Neslednji dan se prespi v Bambergu, tekom dneva pa imamo ogled proizvodnje pri podjetju Bavaria Yachtbau. Naslednji dan nas bomo sprejeli v podjetju Faber-Castell, sledi zadnja noč v Regensburgu.

Pred vožnjo nazaj v Maribor se bomo zadnji dan še ustavili v tovarni podjetja BMW, kjer bomo videli kako izdelujejo njihove boljše modele (serija 5, serija 6, serija 7, M6,…).

Če si se ob prebranem odločil da greš z nami na nepozaben izlet, te vabim da se prijaviš na internetnem obrazcu. Ta je dostopen preko spodnje povezave ali QR kode.

Prijavi se čim prej!! Prijave se zaprejo 11.3.2016. Obvesti tudi kakšnega prijatelja in pridata skupaj z nami, saj imaš zagotovljene dobre oglede in še boljšo družbo. Manjkaš samo še TI.
Lep pozdrav,

Ekipa Eurotour 2016