Dijaško in študentsko tekmovanje v izdelavi električnih koles

Objavljeno v: DOGODKI, ŠTUDENTI | 0

Vabljeni na 6. tekmovanje v izdelavi E-koles, ki ga organizira Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru. Namen tekmovanja je na praktičen in inovativen način spodbuditi zanimanje mladih za tehniko, pridobivanje uporabnih znanj in izkušenj ter splošno ozaveščanje o učinkoviti rabi električne energije.

Tekmovanje bo potekalo 8. maja 2017 (v primeru dežja pa 11. maja 2017). Na tekmovanju se bodo pomerile ekipe dijakov in študentov, ki bodo razdeljene v različne tekmovalne kategorije, kolesa bodo tekmovala v treh tekmovalnih disciplinah.
V dopoldanskih urah bosta potekali tekmovanji v premagovanju razdalje in naklona na Hipodromu Kamnica ter bližnji klančini. Popoldan se bo dogodek preselil v mestno središče, kjer bo potekala tretja tekmovalna disciplina spretnostna vožnja po poligonu.

Rok za informativne pred-prijave in izkazan interes je do 25.11.2016!

Za dodatne informacije in ažurne objave, obiščite našo FB stran E-bikes  ali nas kontaktirajte na e-bikes@um.si.

Veselimo se vaših prijav!

POZIV E-bikes

VABILO E-bikes 2017