Vabljeni na 6. tekmovanje v izdelavi E-koles, ki ga organizira Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru. Namen tekmovanja je na praktičen in inovativen način spodbuditi zanimanje mladih za tehniko, pridobivanje uporabnih znanj in izkušenj ter splošno ozaveščanje o učinkoviti rabi električne energije.

Tekmovanje bo potekalo 8. maja 2017 (v primeru dežja pa 11. maja 2017). Na tekmovanju se bodo pomerile ekipe dijakov in študentov, ki bodo razdeljene v različne tekmovalne kategorije, kolesa bodo tekmovala v treh tekmovalnih disciplinah.
V dopoldanskih urah bosta potekali tekmovanji v premagovanju razdalje in naklona na Hipodromu Kamnica ter bližnji klančini. Popoldan se bo dogodek preselil v mestno središče, kjer bo potekala tretja tekmovalna disciplina spretnostna vožnja po poligonu.

Rok za informativne pred-prijave in izkazan interes je do 25.11.2016!

Za dodatne informacije in ažurne objave, obiščite našo FB stran [btn text=”E-bikes” tcolor=#FFF bcolor=#FF0000 thovercolor=#CDCDCD link=”http://e-bikes.uni-mb.si/” target=”_blank”] ali nas kontaktirajte na e-bikes@um.si.

Veselimo se vaših prijav!

POZIV E-bikes

VABILO E-bikes 2017

2016-11-15T13:27:32+00:00

Strojniški portal je namenjen vsem, ki se izobražujejo ali so se izobraževali na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani. Tukaj na enem mestu najdete vse pomembne informacije, ki jih sodobni strojni inženir potrebuje. Na pregled so zadnje novosti iz sveta tehnologije, ponujene nove REDNE zaposlitvene priložnosti, ki se trenutno iščejo v Sloveniji, kot tudi študentsko delo izključno samo iz strojniške smeri.