Opis del in nalog: Uspešno farmacevtsko podjetje LEK d.d., enota Biofarmacevtika v Mengšu vabi k sodelovanju študenta/študentko za dinamično in raznoliko delo v skupini operativne podpore (m/ž).
Pri svojem delu boste odgovorni predvsem za:
– spremljanje serviserjev na lokaciji,
– nadzor nad operativnimi nalogami,
– pomoč pri reševanju težav na tehnološki opremi,
– administrativna dela/prenos dokumentacije,
– pomoč pri kvalifikacijskih aktivnostih,
– vzorčenje medijev (aseptične tehnike),
– obvladovanje odpadkov in aktivnosti čiščenja in
– ostale naloge po navodilu nadrejenega, v skladu z letnimi cilji in kazalniki uspešnosti.
K sodelovanju vabimo:
– študente zaključnih letnikov naravoslovno-tehničnih smeri (strojništvo, elektrotehnika/mehatronika, kemija, ipd), ki so za delo na voljo dlje časa (1-2 leti),
– kandidate, ki imajo odlično znanje angleškega jezika in
– kandidate, ki so komunikativno in timsko usmerjeni k doseganju rezultatov, ki so pripravljeni sprejemati nove izzive in ki si želijo timskega dela.

Zaželjene so izkušnje s področja kvalifikacije opreme, energetike, nadzorno krmilnih sistemov, vzorčenja/aseptičnih operacij. Zaželjeno poznavanje dobrih proizvodnih praks GMP.
Prednost imajo kandidati, ki so za delo na voljo dlje časa (1-2 leti) in kandidati, ki imajo izkušnje s podobnimi delovnimi mesti. Pogoj je odlično znanje angleškega jezika, saj boste angleščino uporabljali na dnevni ravni.

Od kandidatov pričakujemo zanesljivost, natančnost, odgovornost.

Kraj dela je Mengeš.

V kolikor se prepoznate kot primeren kandidat (m/ž) vas vabim, da svojo prijavo z življenjepisom posredujete na anamari.kastnerorehek@adecco.si do 15.5.2016.

Training2

2017-02-09T15:02:14+00:00