Opis del in nalog: Uspešno farmacevtsko podjetje LEK d.d., enota Biofarmacevtika v Mengšu vabi k sodelovanju študenta/študentko za dinamično in raznoliko delo v skupini operativne podpore (m/ž).
Pri svojem delu boste odgovorni predvsem za:
– spremljanje serviserjev na lokaciji,
– nadzor nad operativnimi nalogami,
– pomoč pri reševanju težav na tehnološki opremi,
– administrativna dela/prenos dokumentacije,
– pomoč pri kvalifikacijskih aktivnostih,
– vzorčenje medijev (aseptične tehnike),
– obvladovanje odpadkov in aktivnosti čiščenja in
– ostale naloge po navodilu nadrejenega, v skladu z letnimi cilji in kazalniki uspešnosti.
K sodelovanju vabimo:
– študente zaključnih letnikov naravoslovno-tehničnih smeri (strojništvo, elektrotehnika/mehatronika, kemija, ipd), ki so za delo na voljo dlje časa (1-2 leti),
– kandidate, ki imajo odlično znanje angleškega jezika in
– kandidate, ki so komunikativno in timsko usmerjeni k doseganju rezultatov, ki so pripravljeni sprejemati nove izzive in ki si želijo timskega dela.

Zaželjene so izkušnje s področja kvalifikacije opreme, energetike, nadzorno krmilnih sistemov, vzorčenja/aseptičnih operacij. Zaželjeno poznavanje dobrih proizvodnih praks GMP.
Prednost imajo kandidati, ki so za delo na voljo dlje časa (1-2 leti) in kandidati, ki imajo izkušnje s podobnimi delovnimi mesti. Pogoj je odlično znanje angleškega jezika, saj boste angleščino uporabljali na dnevni ravni.

Od kandidatov pričakujemo zanesljivost, natančnost, odgovornost.

Kraj dela je Mengeš.

V kolikor se prepoznate kot primeren kandidat (m/ž) vas vabim, da svojo prijavo z življenjepisom posredujete na anamari.kastnerorehek@adecco.si do 15.5.2016.

http://www.adecco.si/new/student.asp?d=1184362

Training2

2017-02-09T15:02:14+00:00

Strojniški portal je namenjen vsem, ki se izobražujejo ali so se izobraževali na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani. Tukaj na enem mestu najdete vse pomembne informacije, ki jih sodobni strojni inženir potrebuje. Na pregled so zadnje novosti iz sveta tehnologije, ponujene nove REDNE zaposlitvene priložnosti, ki se trenutno iščejo v Sloveniji, kot tudi študentsko delo izključno samo iz strojniške smeri.