Delavnica: Strojnik, vzemi prihodnost v svoje roke. Zaslužiš si TOP službo.

Objavljeno v: NOVICE | 0

Kratek povzetek:

Študentje so v splošnem prepoznali koncept delavnice kot dober, zanimiv in uporaben. Želeli bi si še bolj podrobno in konkretno razdelane vsebine in informacije, kot npr. konkretne primere razgovorov in CV-jev, aktualne ponudbe za delo, izbira kariere, odnosi na delovnem mestu, razgovori v tujini, tehnologije in znanja, ki so trenutno aktualna, več konkretnih informacij o slovenskih podjetjih – kakšna je izkušnja kandidatov, ki smo jim našli zaposlitev, težave, ki se pojavljajo v podjetjih in za njih ne izveš na razgovoru, pogovor z delodajalci (npr. Akrapovič), več o LinkedInu, kako se dovolj ceniti in izbrati pravo službo s pravo plačo, kako biti boljši in drugačen.

Splošno zadovoljstvo z dogodkom: 4,3

Uporabnost vsebin: 4,3

Izpolnitev pričakovanj: 4,4

Naš cilj v Društvu je predvsem opolnomočiti študente, da se bodo zavedali vseh priložnosti, ki so jim na voljo, in jih znali izkoristiti! Veseli bi bili, če bi lahko čim več študentom pomagali do zaposlitve, kjer bodo zadovoljni tako oni kot delodajalec.

Za na konec bi se radi zahvalili vsem, ki ste omogočili super delavnico.

img_5956 img_5953 img_5955