5393 – JUNIOR STROJNI INŽENIR – ZALEDNA PISARNA ZA TUJE TRGE (M/Ž)

Inženiring, strojegradnja Ljubljana

Naš naročnik je veliko priznano inženiring podjetje, ki zaradi povečanega povpraševanja po svojih storitvah odpira svoja vrata tudi na tujih trgih. Podjetje z mednarodno širino intenzivno raste in zato v oddelku projektne komerciale vabijo v tim strojnega inženirja ali pa ekonomista s tehničnimi znanji in razumevanjem proizvodnih procesov.

Vaša primarna naloga bo pomoč vodji oddelka pri pripravi ponudb in ostale tehnične dokumentacije za kupce. Za pridobitev vseh potrebnih podatkov za ponudbe boste komunicirali in zbirali informacije od ostalih vodij oddelkov (razvoja, tehnologije, proizvodnje,…). Vaše področje dela bo priprava kalkulacij projektnih del upoštevajoč naročila oz. pogodbe izvajalcev in naročnika. Skupaj s timom boste pripravljali zahtevne ponudbe, tako vsebinski kot finančni del. V pomoč pa boste tudi oddelku prodaje pri pripravi predstavitev za njihove potencialne kupce. Svojemu vodji boste pomagali pri implementaciji novega CRM sistema.

Če imate univerzitetno izobrazbo tehnične smeri, zaželeno strojne ali pa ste ekonomist s tehničnimi znanji, najmanj 2 leti delovnih izkušenj (štejejo tudi resna študentska dela) na področju komercialnega inženiringa ali pa vodenja komercialnih projektov, ste dobri pri izračunavanju v Excelu in oblikovanju dokumentov v MS Office, dobro govorite angleško, dodatno dobrodošla tudi nemščina ali ruščina in vam je mar, imate voljo in žar do opravljanja svojih delovnih nalog in želite, da vas sodelavci prepoznajo kot samostojno, natančno in zanesljivo osebo, potem bomo veseli vaše prijave. Nudimo delo v kolektivu usmerjenem v prihodnost, zavzetem okolju, zdravih odnosih in jasnimi usmeritvami s strani nadrejenih, z rednim mesečnim dohodkom in možnostjo vztrajnega postopnega napredovanja.

Vaše predstavitveno pismo in življenjepis z navedbo šifre delovnega mesta 5393, prosimo, pošljite čim prej na naš naslov prijave@trescon.si. Veseli bomo vaše pobude.

working